Hur handlar jag på funstuff.se?

Det är enkelt att handla på funstuff.se. Klicka på köpknappen vid produkten som du är intresserad av. När du har valt dina produkter, klicka på "Till kassan" längst upp till höger på sidan. Är du en registrerad kund loggar du in med dina användaruppgifter. Är du inte en registrerad kund, fyll i ditt namn och dina adressuppgifter i kassan, välj betal och fraktsätt och skicka din beställning.

I och med detta får vi in din beställning och ett konto hos oss skapas automatiskt. Dina inloggningsuppgifter till ditt nya konto skickas till den e-postadress som du angett vid beställningen. Nästa gång du handlar från oss kan du logga in direkt i kassan med dina uppgifter.

Under Mitt Konto kan du se alla dina beställningar och göra eventuella adressändringar om du flyttat.