Återbetalning av pengar

Har du handlat med kontokort eller via din Internetbank och ångrar ditt köp eller vill returnera en del av varorna. Fyll i returblanketten som ni hittar här och skicka med försändelsen.
Vi återbetalar tillbaka till er via Payson.

Returnerar du hela beställningen p.g.a. ångerrätt betalar vi tillbaka hela köpesumman exkl frakt (du betalar returfrakten). Returnerar du delar av beställningen oberoende av orsak betalar vi tillbaka ett belopp motsvarande produktens/ernas värde.

Tänk på att det du returnerar måste vara i samma skick som när du tog emot varan. Eventuella skador på förpackning eller innehåll kan medföra att vi återbetalar ett lägre belopp.

Packa returer ordentligt och skicka som postpaket med kollinummer. Du får inte belägga paketet med lösen (postförskott), då hämtar vi inte ut det.

Har du betalat ditt paket mot postförskott, kontakta oss med uppgifter om ett konto som vi kan återbetala pengarna till.