Så fungerar fakturabetalning

Fakturabetalning

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Funstuff överlåtna till Klarna.
Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. SEK 50:- inkl. moms, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad.
Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Du har även möjlighet att göra delbetalningar på beloppet.

Vid alla fakturafrågor ska du vända dig till Klarna

På deras hemsida finns en funktion där du kan se ditt ärende.