Är det säkert att betala med kreditkort/kontokort?

Ja. Vid kortköp samarbetar vi med en auktoriserad betalningsförmedlare Payson som hjälper oss att kontrollera att kortet är giltigt för köp direkt mot din bank. Vår betalningsförmedlare behandlar din betalkortsinformation på korrekt sätt i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS, 3D-Secure som kortbolagen VISA, MasterCard, Diners och American Express står bakom. Detta innebär att dina betalkortsuppgifter hanteras på ett mycket säkert sätt.